88Zeun 0 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: 88|Zeun 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nie wiem 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: Dziś 20:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 70 osób ze steama 6.Opis sytuacji: Więc tak, grałem kiedyś na nicku 88|Zeun .. zrobiłem sobie przerwe (brak czasu) wróciłem zauwazyłem że mam dużo większy poziom .. zakupiłem rezerwacje nicku. Dziś jakiś koleś wyjeżdza mi że jestem podszywkom -.-. Dostałem bana .. Więc teraz tak, albo dostaje ub albo zwrot pieniędzy za rezerwacje + zakupionego VIPA. Edytowane 30 Października 2014 przez 88Zeun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/25812-88zeun/ Masz bana za podszywkę, więc kasy na pewno nie odzyskasz. Regulamin jest jasny, a ty go akceptujesz wchodząc na serwer. Twój steam dziwnym trafem ma też inne nicki w historii Pierwszy ban na nick 88|Zeun nie należy do ciebie, więc proszę nie kłam, że to twoje konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi