Corey Graves 248 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Chciałbym uprzejmie poinformować graczy serwera, że w dniu 01.11.2014 rozpocznie się konkurs. By wyłonić zwycięzców, zostaną zresetowane statystyki gameme. Zasady i nagrody w konkursie: 3 graczy z największą ilością zabić, otrzyma nagrodę w postaci skina broni nie przekraczającej kwoty 5euro. Zakończenie konkurs nastąpi 30.11.2014, a nagrody zostaną przyznane dzień później. 1.Gracz, który zostanie zbanowany Permanentnie przed zakończeniem konkurs i znajdzie się w TOP3, nie otrzyma nagrody, którą dostanie osoba kolejna w rankingu. 2.Gracz, który w czasie trwania konkursu otrzymał 3 bany wynikające z nieprzestrzegania regulaminu serwera, również zostanie pozbawiony możliwości otrzymania nagrody. 2 powyższe pkt, obowiązują od dnia dzisiejszego tj. 05.11.2014r. Edytowane 5 Listopada 2014 przez Corey Graves Każdy zwycięzca zgłasza się do -_- po wygraną. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ważna informacja Osoby które wygrały w konkursie zostaną wpisane w TYM TEMACIE, a każdy zwycięzca ma się zgłosić potem do mnie na STEAM (ja zajmuje się nagrodami). Kupuje tylko JEDNEGO skina do 5 euro, nie ma kupowania 50 skinów po 0,10, nie mam czasu na takie zabawy. Macie 2 tygodnie na odebranie nagrody, wymienić ją można tylko na skina do gry CS:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) KONKURS ZAKOŃCZONY!!! Miła niespodzianka dla graczy, o której nie wspominałem na początku. Admini nie byli brani pod uwagę przy ewentualnym zdobyciu nagrody, dlatego Ja (Corey Graves) i Bruno nagród nie otrzymujemy. Zwycięzcami konkursu zostali: 1. Przemko_Lgd 2. Stewie Griffin 3. kejsi Gratulujemy Tak jak wyżej zostało napisane, macie 2 tyg. na odebranie nagród. Napiszcie do buźki na PW Edytowane 1 Grudnia 2014 przez -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi