TheGumiS 237 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Nick: TheGumiSWiek: 14Staż gry Counter-Strike: 4-5Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : NieIle czasu poświęcasz forum?: 2 -3 h dziennieCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Mph leis 01, wielu WH ( duzo ich było )Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: 1 warn za spamowanie i pare banów.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Brak ale człowiek szybko się uczy więc powinienem to ogarnąć na spokojnie.Informacje o sobie lub uwagi: Jestem Marcin, posiadam 14 lat, uczęszczam do 3 klasy Gimnazjum. Moje zainteresowania to Komputer, Sport a dokładniej Piłka Nożna i tak troszke Siatkówka, kibicuje Górnikowi Łęcznej, do zainteresowan dodaje także CS GO na którym mam bana, znowu ;c Jestem spokojnym dzieciaczkiem, nie lubie imprezować a rozwijać swoje zainteresowanie to mój cel Co najmniej 5 dni spędzonych na forum +Przynajmniej 100 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej 2 miesięcy +Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) +Dobra znajomość regulaminów forum +Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - Edytowane 31 Października 2014 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Na razie jestem na Nie, osób w UBT na razie jest wystarczająco, ostatnio jest coraz mniej do "ogarniania" w działach "Bany", brak doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Brak doświadczenia,wystarczy UBTeaM.Podanie jakoś mnie nie przekonuje. Zajmij się pozostałymi funkcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3ntor 50 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 posiadam 14 lat, uczęszczam do 3 klasy Gimnazjum. Hmm ... jestem bardzo ciekawy jak wytłumaczysz fakt że masz 14 lat i chodzisz do 3 gimnazjum skoro w wieku 14 lat rozpoczyna się edukację w szkole gimnazjalnej FAIL !!! Brak ale człowiek szybko się uczy więc powinienem to ogarnąć na spokojnie. Nie wiem czy ludzie się zgodzą ze mną ale osoba na stanowisku UBTeam powinna mieć jakieś minimalne doświadczenie w tym TAKA MAŁA MOJA UWAGA Mph leis 01, wielu WH ( duzo ich było ) JEST SIĘ CZYM CHWALIĆ ! Nie jestem przekonany do twojego podania więc moja ocena jest na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No Gimbus jestem na tak wszystko na plus masz:) jesteś ogarniety, można z tobą pogadać, jako admin bf2 dajesz radę z haksami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi