No.1 31 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Nick: No.1Wiek:16Staż gry Counter-Strike: 6 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie ale napewno sobie poradzę Ile czasu poświęcasz forum?:po 2 / 3 godziny może dłużej ale jak siedzę na serwerze, to wchodzę na spect i forum patrzę co się dzieje i tak dalej Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:tak wielu np. wh/aim/sh jak zaczynałem staż w cs 1.6Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:tak za ss'yDoświadczenie na podobnym stanowisku:Brak ale człowiek szybko się uczyInformacje o sobie lub uwagi:Jestem Jakub, mam 16 lat, mieszkam w Łodzi Lubię grać w piłkę ręczną i siatkówkę / gry komputerowe to raczej : cs 1.6 albo nexon: zombie i czasem LOL . Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum - Przynajmniej 100 postów napisanych na forum - Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +/- jestem dyslektykiem Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - Edytowane 1 Listopada 2014 przez No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi