odbijacztylkopro 0 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Witam, Ostatnio UB TEAM miał mnie odbanować za wasze popełniane błędy... (czyli zła ocena odnośnie czitów). Minęły dwa tygodnie BAN nadal nie zniknął. Kto za to odpowiada to nie wiem? Mam czekać na UB czy zmienić sieć.. === [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : ej wez wreszcie odbij to pr0==== Zbanowane IP : 176.107.38.66==== Admin : Miko==== Powod Bana : Czitowanie==== Wygasa : Nigdy ( od 10/19/2014 - 19 : 14 : LINK DO POPRZEDNIEGO TEMATU Z UB! http://forum.cs-classic.pl/topic/25376-ub-ssy-wez-wreszcie-odbij-pr0/#entry153772 Edytowane 1 Listopada 2014 przez odbijacztylkopro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Admini dali ci dwa bany, jeden dał normalnie a drugi przez neobans ponieważ nie wiedział, że drugi ciebie banuje lub nie widział wiadomości na ekranie, że zostałeś zbanowany. Ub już ci dałem więc wszystko będzie okey:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi