Chelanger 0 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick:Chelnager 2. Imię:Paweł 3. Wiek:19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7 5. Mikrofon(Tak/Nie):Jak trzeba to będzie 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Chelanger/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem kreatywny, spełniam wszystkie warunki na bycie adminem, chciałbym dostać termin próbny 5 dni zobaczyli byście ze byłbym dobrym adminem. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?-5 godz dziennie z przerwami ale będę na każde zawołanie wystarczy, że w tym czasie 3-5 godz.będzie mój brat. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 14-19 Weekendy: zależy co będę robił, bo czasami mam mecze , ale tak mwc: 13-15 lub od 15-21 12 Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):tak Edytowane 1 Listopada 2014 przez Chelanger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem na Nie - bęndzie będzie* ortografia ;p - Ostatnio grałem i mnie wyzywałeś więc po pracuj nad kulturą - Skąd mamy wiedzieć ze masz 19 lat jak popełniasz błędy ortograficzne - nadrób godziny na forum i może będę na Tak Tyle ode mnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) -Chcesz być adminem, a łamiesz regulamin i jeszcze tworzysz bezpodstawną skargę na admina. -Ortografia -Ostatnio coraz rzadziej cie widuje -Wyzywałeś Placki ? Jako admin masz być w stosunku do innych kulturalny Na NIE @Edit Mówię Ci to kolejny raz. Nie wypowiadaj się w swoim podaniu Edytowane 1 Listopada 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem na nie, aktywność na forum i serwie słaba ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Jestem na nie,powody: -często byłem świadkiem jak skracałeś, -obrażałeś graczy, -mało Cię widuję na serwerze. Edytowane 1 Listopada 2014 przez Fresh15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chelanger 0 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja cb też Fresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi