Agacia 68 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 1. Nick: Agacia *: 2. Imię: Agata 3. Wiek: 22 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Agacia%20%2A%3A/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem odpowiedzialna i pomocna . Chce zostać adminem, ponieważ już nim w Waszej sieci byłam, tylko niestety miałam problemy osobiste. Sądzę, że wtedy się sprawdzałam , więc czemu nie 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Steam_ID: 0:1:24056211 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-4 godziny dziennie + 6 weekendy 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: dni robocze od 16 - 20 , weekendy róznie 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Jak wyżej , tak byłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Tak miala admina Jest wredna Nie umie grac Moze bedzie dobrym adminem xd Bym zapomnial ma fajne (.) (.) oczy zboczency Marudzi jak stado facetow lub jak typowa kobieta Edytowane 1 Listopada 2014 przez iss9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 @iss9 rozwaliłeś system @topic w sumie jeżeli będzie zaglądać codziennie na serwa i go ogarniać to czemu nie? mało mamy "aktywnych" adminów więc każda pomoc się przyda jestem na duże TAK : -amx -doświadczenie -kultura osobista -tylko dwa bany sprzed 9 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem na tak -kobieta (my ogarniamy wszystko) Wybaczcie, ze sie wypowiadam, ale nie mogłam sie powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ponieważ już nim w Waszej sieci byłam Nie znam Twojej sytuacji ale jeżeli sama zrezygnowałaś a jesteś aktywna to może zwykłe przywrócenie. W każdy razie na tak. Ogarnięta i sympatyczna się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Natalja feministka :x jestem na tak: steam aktywność doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Natalia, skoro potraficie wszystko to proszę wnieść pralkę na 5 piętro bez używania windy :smile-big: Potrzeba adminów na tym serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi