Srubson 50 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wiek: 15 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 75hDoświadczenie na podobnym stanowisku: Brak doświadczenia , ale szybko się uczę.Dział który najbardziej ci odpowiada: Wywiady Dlaczego akurat Ty?: To jasne , chciałbym się bardziej zapoznać z graczami , udzielić się w życiu forum. Teraz będę miał dużo czasu , ponieważ zrezygnowałem z posady admina , więc myślę , że dam radę.Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Bardzo dużo wywiadów , miłą atmosferę wśród innych kolegów i przede wszystkim dobrą zabawę. Wymagania: Co najmniej 6 dni spędzonych na forum - Przynajmniej 60 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej miesięca + Chęć pomagania innym użytkownikom Oczywiście. Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Spełnij wszystkie wymagania, a potem złóż podania. Masz podobno dużo spraw na głowie i nauki a na redaktora składasz Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Powiem tak. Przeprowadzanie wywiadów to fajna sprawa, ponieważ możesz lepiej poznać innych użytkowników pobawić się w prawdziwego redaktora i zadawać innym pytania, które Ciebie mogą interesować.. jednakże jest już dwóch redaktorów od wywiadów: Ja oraz Porczop. Ostatnio mogłeś zauważyć, że przez tydzień nikt nowy się nie zapisał.. Według mnie dwóch redaktorów od tego samego to i tak dużo. Dużej ilości wywiadów nie wprowadzisz, bo to zależy od zapisów użytkowników a ja staram się umawiać z innymi na bieżąco Pomyśl może czy nie chciałbyś się zająć inną kategorią, np. "Gry to coś więcej". Poza tym.. wymagania nie są duże na to stanowisko, więc mógłbyś je przynajmniej spełnić: Co najmniej 6 dni spędzonych na forum Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Również jestem na nie. Jest mało osób chętnych na wywiady a redaktorów mamy 2 (S}{aDoW'a i Porczopa). Jak będzie więcej osób chętnych wtedy złóż podanie. No i jesteś od niedawna na forum, jeszcze nie dla wszystkich rozpoznawalny, masz tylko 3 dni na forum a to za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wymagania, no i w rezygnacji napisałeś, że nie masz czasu... zdecyduj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi