___KOKA___ 33 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick: ___KOKA___ 2. Imię: Maciek 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 6. Składka (Tak/Nie): Tak. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/___KOKA___/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem uprzejmy, pomocny w miarę możliwości nie zaczynam nie potrzebnych dyskusji lub kłótni. Często gram na serwie i widzę że dużo osób nie spełnia regulaminu, chciałbym móc ukarać ich za nie stosowanie się do zasad i utrzymać porządek na serwerze. Wiele osób może mnie kojarzyć na serwerze. Widzę tam też rzadko pojawiających się adminów którzy utrzymywali porządek więc chce pomóc i będę się starać na stanowisku jakim jest admin ponieważ znam dobrze regulamin i wiem co należy robić. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:61763039 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Staram się jak najwięcej ale 3h czasem mniej czasem więcej wiadomo że może coś wypaść. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze 15-17,20-22/23. Weekendy 12-14,20-23/24. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak wiele razy szczególnie na zombi. Edytowane 2 Listopada 2014 przez ___KOKA___ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutenerka. 44 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ciekawe podanie, nie widziałam cię ani razu żebyś kłócił się z kimkolwiek Jestem na tak. powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jestem na tak, aktywność masz dobrą i amx git oraz steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 jeżeli wyjaśnisz ta sprawę z 3lu (ptaszki mi zaśpiewały że macie jakąś spine...) to będę na TAK ,a dlaczego chcę żebyś "pogodził" się z 3lu? to proste , nie chciałbym (zresztą zapewne nie tylko ja) aby admini się między sobą kłócili ,żeby pomiędzy adminami nie dochodziło do "spięć" bo wtedy nie skupicie się na Ogarnianiu serwera tylko na wytykaniu sobie błędów. Możecie powiedzieć że tak nie będzie ,ale już grałem na serwerach gdzie było dwóch pokłóconych adminów i naprawdę mówię wam ,to była jakaś masakra :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Pewnie, że na tak. Wszystko wydaje się ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) jeżeli lubisz tak przestrzegać regulaminu to powinieneś wiedzieć że jeżeli admin nie widzi danej sytuacji to dać bana nie może ile razy mam ci to powtarzać , pewnie by było milion banów że ktoś coś napisał na u@ tak samo z celami że zm do cb nie wbijają a jest kilka osób jeszcze nie brakuje ci cierpliwości rozwagi by zapanować na tłumem bym szybciej był za Sutenerką niż za tobą -_- + ta spina z 3lu ja nie wiem jak można się kłócić z adminem masz coś do osoby od tego jest forum Edytowane 2 Listopada 2014 przez iss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki Bot 6 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jestem na tak: +wiek +amx +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Na tak : +amx +gt +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki ^^ 5 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 NA TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Ohoh szkoda ze jestem na tel i nie moge amx zobaczyc z tego co napisal 3lu to musze zmienic zdanie Jeste,m na NIE. PRZY OKAZJI Chcial bym darka z rises zobaczyc w roli admina. Edytowane 5 Listopada 2014 przez Ruskiee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4Evers 1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja jestem na tak, jest ogarnięty i w podaniu jest wszystko w porządku Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esperaN 0 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jestem na TAK -Aktywny na serwie -Wiek -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.MagicznY. 1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Na duże NIE!: -kłóci się czesto to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jestem na tak: +wiek +steam +amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Na nie! -Brak szacunku do starszych osób -spinasz się do graczy jak i admina (mam na myśli głupie teksty i zaczepki, piszę ci że nie będę z tobą dyskutował, ale ty nie na chama dalej zaczepiasz i sypiesz głupie teksty) Do tego bez sensowne skargi (http://forum.cs-classic.pl/topic/25485-skarga-na-3lu/) A tobie karol jeszcze raz podkreślam. Na serverze jestem adminem jak i graczem. Nie wbijam na server tylko po to żeby po banować ludzi. -Pokazujesz siebie jako takiego boga, co to nie ty, strach pomyśleć jak dostaniesz admina. - + widzę w amx że dostałeś bana za kampienie survem wczoraj. <---- wyjaśnione ! -w opisie napisałeś "Jestem uprzejmy, pomocny w miarę możliwości nie zaczynam nie potrzebnych dyskusji lub kłótni." Założe się że nie tylko ja tu napiszę to. Kłamstwo. co wejdę na server zaraz zaczynają się jakieś nie potrzebne teksty z twojej strony w moja strone... A i tak sobie to znalazłem... (zawsze można sprawdzić logi.) Jeżeli dokonasz próby oszustwa w podaniu, zostaje ono odrzucone, a ty zostaniesz nagrodzony warnem Tyle ode mnie. Pozdrawiam 3lu Edytowane 5 Listopada 2014 przez I3lu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jestem na NIE. Jeśli admin będzie się spinał z drugim adminem to co wyjdzie na serwerze???? Przypomina mi się sytuajca z Ruskim i Dark Angelem. Większość wie o co chodzi. Ogarnij problem z 3lu i wtedy się zgłoś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agacia 68 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Ten ban z survem to niesiety moja pomylka . Na serwie byla osoba z bardzo podobnym nickiem . Edytowane 5 Listopada 2014 przez Agacia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ten ban z survem to niesiety moja pomylka . Na serwie byla osoba z bardzo podobnym nickiem . w razie wątpliwości to mogę potwierdzić że to był przypadek, kampiła osoba z nickiem ___AK 47___ a przez pomyłkę Agacia *: zbanowała ___KOKA___ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4Evers 1 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Pewnie że na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Twoja aktywność ostatnio spadła. Byłbym na TAK gdybyś naprawdę dużo siedział na tym serwerze, a tak to kolejny admin który siedzi po max 1,5 godziny dziennie mi nie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi