Skocz do zawartości

sprawa podań

iss9

Rekomendowane odpowiedzi

sprawa podań wygląda tak że kilkanaście osób wypowiada się w podaniach a tylko kilka gra na serwerze dla mnie to jest debilizm ale oki więc może dodać do regulaminu by wypowiadać się podaniach trzeba mieć przegrane np 5 czy tam 10 h 

Jak dla mnie to nie ma sensu, kto by sprawdzał, że dana osoba przegrała tyle na serwie ? Te osoby wypowiadają się tylko stwierdzając po amxbans czy jesteś ogarnięty i nie wylatujesz za kulturę itp.

Jeżeli już to .... ja proponuje...

Dodać "Regulamin Działu Podania" do każdego działu "Podania". 

• 1. Ten dział poświęcony jest tylko i wyłącznie do składania podań na stanowisko admina serwera.
  • 2. Wypowiedzi użytkowników w podaniu powinny zawierać uzasadnienie oddanego głosu (Tak/Nie/Neutralny).
  • 3. W podaniach mogą wypowiadać się:

- Administrator

- Opiekun serwera
- Autor podania (może nie zgadzać się z wypowiedziami innych osób).
- Osoba z czasem online min. 2 godziny na serwerze .

• 4. Końcowa decyzja w sprawie podania (Przyjęte/Odrzucone) należy tylko i wyłącznie Administrator/Opiekun Serwera.

Edytowane przez Jelon

Śmiechłem. Poważnie. Leże i się turlam ze śmiechu czytając te wypociny.

Powiedz mi (zakładam, że masz 18stke skończoną). Głosujesz? Na prezeydenta, sejm itp? A byłeś na jakiś obradach (czyt. oglądałeś w telewizji)? Czy jesteś kolejną osobą, która głosuje na Korwina bo tak robią kumple i będzie trawka zalegalizowana? No właśnie.

Ja oceniam użytkowników przez pryzmat wypowiedzi, czasu online, czy spełaniają wymagania itp (spiąłeś się do mnie w temacie w którym osoba nie spełniła wymagań i jeszcze masz do mnie problem? Może sam nie znasz regulaminu? Każdy kto nie spełnia wymagań  - automatyczne odrzucenie podania.

Dobra idę się dalej pośmiać, siema :)

• Like 2

• Właściciel

Było wałkowane kilka razy.

Ja nie będę monitorował tego kto, gdzie gra, bo zamiast sprawdzać podania musiałbym oglądać Gametracker i sprawdzać kto gra, a kto nie.

Każdy może komentować podanai, ale to nie znaczy że ich głosy są ważne. Ja (tak jak pisałem setki tysięcy razy) przy sprawdzaniu podań, patrzę TYLKO na komentarze adminów, a jeżeli tam nie mam jednogłośnej opinii to sprawdzam opinie użytkowników.

Zamykam

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności