iss9 119 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 sprawa podań wygląda tak że kilkanaście osób wypowiada się w podaniach a tylko kilka gra na serwerze dla mnie to jest debilizm ale oki więc może dodać do regulaminu by wypowiadać się podaniach trzeba mieć przegrane np 5 czy tam 10 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jak dla mnie to nie ma sensu, kto by sprawdzał, że dana osoba przegrała tyle na serwie ? Te osoby wypowiadają się tylko stwierdzając po amxbans czy jesteś ogarnięty i nie wylatujesz za kulturę itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Jeżeli już to .... ja proponuje... Dodać "Regulamin Działu Podania" do każdego działu "Podania". 1. Ten dział poświęcony jest tylko i wyłącznie do składania podań na stanowisko admina serwera. 2. Wypowiedzi użytkowników w podaniu powinny zawierać uzasadnienie oddanego głosu (Tak/Nie/Neutralny). 3. W podaniach mogą wypowiadać się: - Administrator - Opiekun serwera- Autor podania (może nie zgadzać się z wypowiedziami innych osób).- Osoba z czasem online min. 2 godziny na serwerze . 4. Końcowa decyzja w sprawie podania (Przyjęte/Odrzucone) należy tylko i wyłącznie Administrator/Opiekun Serwera. Edytowane 2 Listopada 2014 przez Jelon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Śmiechłem. Poważnie. Leże i się turlam ze śmiechu czytając te wypociny. Powiedz mi (zakładam, że masz 18stke skończoną). Głosujesz? Na prezeydenta, sejm itp? A byłeś na jakiś obradach (czyt. oglądałeś w telewizji)? Czy jesteś kolejną osobą, która głosuje na Korwina bo tak robią kumple i będzie trawka zalegalizowana? No właśnie. Ja oceniam użytkowników przez pryzmat wypowiedzi, czasu online, czy spełaniają wymagania itp (spiąłeś się do mnie w temacie w którym osoba nie spełniła wymagań i jeszcze masz do mnie problem? Może sam nie znasz regulaminu? Każdy kto nie spełnia wymagań - automatyczne odrzucenie podania. Dobra idę się dalej pośmiać, siema 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 2 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Było wałkowane kilka razy. Ja nie będę monitorował tego kto, gdzie gra, bo zamiast sprawdzać podania musiałbym oglądać Gametracker i sprawdzać kto gra, a kto nie. Każdy może komentować podanai, ale to nie znaczy że ich głosy są ważne. Ja (tak jak pisałem setki tysięcy razy) przy sprawdzaniu podań, patrzę TYLKO na komentarze adminów, a jeżeli tam nie mam jednogłośnej opinii to sprawdzam opinie użytkowników. Zamykam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi