KYSIUS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 moj nick: .:KYSIUS:.gralem dzis i mialem 2300 monet,mapa zmienila sie na dusta i odrazu dostalem bana za typa jakiegos, i jak wbilem to mam 193 monety. to jakas wogole porazka z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Boże po prostu zbugował się plugin, a poza tym ja też tak mogę napisać i tylko po to, żeby mi dodali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 mam 41k lvl,wiec monety chyba mam ogarze... a po 2 to juz nie pierwszy raz mi tak wzieloo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To napisz do H@ serwera, pewnie to wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 podasz mi jego GG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Rozumiesz że był crash ^ ^To nie była moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi