Uroczy 0 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick: Uroczy Bozydar 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 20 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Uroczy%20Bozydar/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Chodzi o to ze czesto gram rano jak i wieczorem i zazwyczaj wtedy najwiecej graczy zaczyna odpalac Fanty i ogolem gram juz na tym serwie dziennie spedzam okolo 2-3 GODZIN czasami brakuje admina jak jest potrzebny I posiadam Anielska cierpliwosc jak i wyrozumienie :-) 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie malo fps slaaby komp 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?-4 Godziny 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Roznie Dni Robocze jak i weekendy rano pora obiadowa jak i wieczor 12. Staż w grze counter strike 1.6 Od 12 Roku zycia ;p 8 latek zaczynajac od 1.5 ;p 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Pewko ze tak Kiedys posiadalem za zaslugi bylem dobry na BH Old Nick <papaj>><deathrun> PS JAK KUPIC PREMKE Edytowane 3 Listopada 2014 przez Uroczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie malo fps slaaby komp Po tej wielkiej aktualizacji mającej miejsce z rok temu na STEAM masz więcej fps'ów od non steama, chyba nawet od zawsze tak było. PS JAK KUPIC PREMKE W sklepie? Jestem na tak, dużo uptime, jakaś tam aktywność na forum jest, składka, mikrofon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Aktywność masz , mikro masz , składka jest. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Jestem na NIE Dlaczego? Aktywność na forum? -wstawienie ssów, -wypowiedzenie się w 5 tematach, aby dostać możliwość korzystania z sb, -podanie. Znajomość amx bardzo dobre? Pluginy umie Pan pisać Panie Patryku? I na dodatek brak steama. Edytowane 3 Listopada 2014 przez CiemnaStronaWenus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki Bot 6 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Okres próbny +wiek -steam -podanie +amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FruTek 7 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Okres próbny: +Składka +Amx -Steam +Mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak najbardziej na Tak,aktywność,ogarnia,kultura,wiek,doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Masz moje tak na okres próbny powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Popraw aktywność na serwerze. Na nie !!! ↓↓↓↓↓↓↓↓ Edytowane 3 Listopada 2014 przez retry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uroczy 0 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Steama mogę mieć tylko ze dawno nie używałem i nie chce mi sie szukać bo posiadam nowego gdzie mam nowsze gry ale bez problemu mogę załatwić Ps ciemnastrefa Ogólnie to robiłem sobie deathruny mody na kompie w sensie nie pisać ale cos tam wiem Grr a co ja jestem od pilnowania forum czy gry w cs na forum to na tele mogę siedzieć I jeszcze do tych fps to lapek poryty d3 lajt wali a cs 60-100 piss Jol Edytowane 3 Listopada 2014 przez Uroczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4Evers 1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja jestem na nie Wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uroczy 0 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 4evers Grasz na 45k nie na 350 lvl nawet nie grales ze mna Nie oceniaj zbyt powierzchownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Na nie -Wymagania -Wątpie z tym amx ... -Wypowiedzi we własnym podaniu cię automatycznie skreślają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Na nie ziomuś ! aktywność masz słąbą na serwie, w weekendy tylko grasz więcej a w dniach roboczych lipa :x no i wypowiedź w własnym podaniu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 4 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi