Sutenerka. 44 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Nie mogę wejść na server... Czy tylko ja mam taki problem? czy może wyłączyli server na chwile obecną?. (data i godzina w temacie) zm mod Edytowane 3 Listopada 2014 przez Sutenerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie, nie tylko Ty masz problem. Wszystkie serwery padły. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 host padł i nie będzie grania buhahahahahah do nauki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.MagicznY. 1 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Cos z pukawka jest nie tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Każdy ma z tym problem. Pukawka jeszcze nigdzie oficjalnie nie napisała co jest tego przyczyną Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi