WaFen 105 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Imię: JakubWiek: 20Kontakt: PW/tel (tylko dla ważniejszych kolorowych)Twój nick na TS3: WaFenDlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Bo tak. Nie ma większego powodu, fajnie mieć, i ten pro kolorek LOL Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Nie wiem, chyba spoko.Ile czasu spędzasz na TS3: Godzinkę, może dwie, różnie, nie liczę.Czy posiadasz admina na innym TS3?: Gdzieś tam dostałem bo chciałem rooma, ale nie używam.Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Potrafie zbanować, zmutować i inne podstawowe pierdoły. Załóżmy, że wystarczające ale bez kozaczenia.Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Używałem jedynie jako zwykły user i kilka tygodni jako właściciel rooma.Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): YeahCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Yeah @Edit, dla @Down i @2Down, dziś przez cały dzień się nie doczekałem admina ale w/e Edytowane 5 Listopada 2014 przez WaFen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Widziałem kilka razy ciebie na ts3 xD, za mało siedzisz i nie widać ciebie wcale. Tłumów nie ma teraz na ts3 a admini są cały czas prawie tzn. 2 z 6 jest większość dnia , jestem na nie napisz podanie gdy będzie więcej ludzi na ts3:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 jestem na nie, zbyt aroganco i na odwal się jej napisane podanie, po za tym tak jak mówi Bezior, jest wystarczająco Adminów na ts'ie, a jak bedzie wiecej graczy to wtedy próbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ale adminow czasem tam nie ma na ts, i było parę takich przypadków gdy ktoś chciał/ szukał admina żeby go zarejestrował, 1 dodatkowy admin wam chyba nie sprzątanie całej roboty więc czemu nie Widoczny na ts, te wymagania też są, Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Jestem na nie ponieważ muszę z Tobą konkurować w podaniu na adma xDD Nie no żartuje, tak na serio to nie widziałem Cię jeszcze w ogóle na ts choć siedzę bardzo często. Jestem neutral @Pogadaliśmy trochę, jest spoko, ogarnięty, więc zmieniam na próbny ^^ Edytowane 4 Listopada 2014 przez leilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi