Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Config [uNIKALNY][NA SERWERY DEATHRUN!] By Pads. Co posiada config? -wpisując na serwerze fps masz 2 razy więcej! (ostrzegam, to nie zawsze działa, ponieważ to zależy od kompa) -wygodne robienie BH ;> -wiele komend na lepsze fps! -wiele innych rzeczy! sam przetestuj! LINK | | | | \/ Pobierz Nie wiesz, gdzie to wkleić? Wrzucasz tylko do cstrike PRZETESTUJ JUŻ DZISIAJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ooo w końcu ktoś wstawia przydatne paczki na serwer. Piwko leci. Jeszcze ta paczka samodzielna to gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To nie paczka -.- to config Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Działa na steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Powinien działać, a sprawdzałeś już???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie, nie chce ryzykować, że mi roz**bie steama -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 kolego config Ci steam nie zepsuje. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wszystko jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ale nie config ;P w 100% jestem pewien ^^ chyba że to jakis wirusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Sprawdziłem ten config na steam'ie i działa. Powiem że jest dobry. Znacznie poprawił mi fps'y. Stawiam bronka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi