TikTak 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nick : TikTak Link do SSów :http://www.speedyshare.com/6zTUN/Pulpit.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina aLyw0w.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : TikTak [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.183.243.126 ' [AMXBans] ====================================== Serwer : Call Of Duty 45001lvl[NOWY SEZON][2x 19-6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutlaV 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Hahahah i ty oczekujesz na ub za co za to wh ??? Fuck Off.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ahhahaha nie ma to jak wstawić ssy z wh, i myśleć o ub.nawet jak te ssy były by czyste to i tak wchodziłeś kilka razy na aktywnym.tak jak mówiłem w innym temacie już nie pograsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TikTak 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 A jak admini z wh'a to nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 TikTak, ehahae rozwaliles system :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TikTak 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja teraz już przestałem to z tamtego tygodnia ss'y gdy dopiero zaczynałem grać magikiem teraz już nie gram [ Dodano: 2013-01-05, 17:27 ] ale nie boje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 nie będę się rozpisywał napisze tylko jedno: życie i nie spamuj już bo i tak ub nie będzie, że ktoś gra na wh nie upoważnia cie do tego samego. czitowałeś i to się liczy kto cie tam wie czy ty grasz na wh czy nie liczy się fakt jaki zaistniał czit jest czitem już zawsze.nie ma co dalej gadać, zamknijcie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 BRAK DOWODÓW NA TO ŻE ADMIN LECIAŁ NA WHA CB ŻEGNAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi