szoguun 1 568 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 1. Nick:Hames 2. Imię:Oskar 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre. 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/James%20Rodriguez/31.186.82.184:27691/ http://www.gametracker.com/player/Hames/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Oskar. Jestem miły i sympatyczny. Chciałbym zostać adminem ponieważ sporo adminów odeszło,niektórzy mają przerwy itp. Byłem już tu adminem nie było tak źle straciłem go przez własną głupotę, dostałem karę i przeprosiłem wszystkim i obiecywałem że już takiego czegoś nie zrobię . Bardzo mi zależy na tym adminie co może świadczyć moje "setne" podanie ^^ wiem że to typowa gadka "Bardzo mi zależy" ale to nie są puste słowa i naprawdę mi na tym zależy proszę dać mi drugą szansę bo chyba każdy popełnia błąd i należy się mu kolejna szansa. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:STEAM_0:0:11000024 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-4 godzinki 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):w dni robocze po 14-15 a w weekendy od rana.Wiem że ostatnio nie bylem często online ale musiałem poprawić oceny i moja aktywność na pewno się zwiększy. 12. Staż w grze counter strike 1.6:Pięć lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 TAK! Oskarowi zależy i to widać. Naprawdę dałabym mu szanse, myślę, że tym razem nie będzie lekkomyślny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Więc tak. Posypało się kilku adminów co niewątpliwie jest wielką szkodą dla serwera. Namówiłem Jamesa na złożenie podania mimo, że w jego poprzednich byłem na nie. Chciałbym aby nasza 'ekipa' z ffa zawierała osoby, które sie znają i lubią. Wymagania są spełnione i mam nadzieje, że teraz nie będziesz tak lekkomyślny i wyciągnąłeś wnioski z ostatniej dość niemiłej 'przygody'. Na TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Dam ci te TAK bo juz robiles taki spam tymi podaniam ze szok xD nieno zartuje ale ogarniety jestes czitow piszesz na Steamie/U@ więc ode mnie masz zielone światło :)i tak jak pisał rewox nie badź lekkomyslny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Za ten "róż" na TAK! xd - potrzeba więcej adminów - wymagania - rozpoznawalny - strasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Na tak ! jest ogarniętą osobą wymagania spełnia i aktywność ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Tak Ogarnięty, aktywność, mikrofon, składka, wymagania Powodzenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 na TAK-Steam- zgłasza cheatersI tak jak pisze rewox, lepiej brać do team kumpli niż ludzi z ulicy. Co nie znaczy, że przekreślam innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi