favOxel 11 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 1.Twój Nick: Lucynek 2.Nick admina/gracza który zawinił: Wszyscu admini 3. Admin 4.Data i godzina: Od około 2 tygodni 5.Dowody (świadkowie): Wszyscy gracze na serwerze 6.Opis sytuacji: Brak adminów lub headadmina na serwerze, dzieci drą się do mikrofonów, wyzywają innych graczy, a atmosfera na serwerze jest niemiła. 7. SID/IP: STEAM_0:1:61262102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostMeister 1 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Nie ma porządku na serwerze. Jest naprawdę źle. Trzeba coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 7. SID/IP: STEAM_0:1:61262102 W tym pkt. podaje się SID/IP winnego, nie wrzucającego boshe. Brak dowodów - brak winnych - brak bana. Temat założony by dostać admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Poprostu nie wiedziałem, nie napisałem tego specjalnie aby dostać adma tylko niech ktoś zajmie się tym bo na serwerze nie jest zaciekawie oraz nie chcę żeby ktoś dostał bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To proszę składać podanie, na serwerze jest bodajże dwóch adminów, którzy GRAJĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi