JeloneK ;) 197 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Siemka ! W tym poradniku pokażę Wam jak usunąć reklamy z configu 1. Wchodzimy w folder z naszym cs'em 2. Wchodzimy w folder "cstrike" 3. Otwieramy config.cfg za pomocą notatnika u mnie to od razu za pomocą notatnika jest I szukamy reklamy Ja to napisałem byle co ;P Teraz obrazkowo co i jak po kolei Szukamy binda i usuwamy Dziękuje i mam nadzieje, że poradnik się podobał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jelon jelon, słaboooo Było zrobić poradnik jak ogl wywalić reklamy, bo reklamy nie tylko wchodzą ci w cfg. No pod klawiszami to oczywiste że cfg. Ale, np przekierowania? Lika nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Jest like, bo najczęściej właśnie z tym mają gracze problemy. Zawsze jak zmieniacie plik config.ini wyjdźcie z gry, bo możliwe że się Wam nie zapiszą zmiany mimo potwierdzenia. Drugim, prostszym wyjściem na tego typu problemy jest wpisanie w konsoli "unbind "klawisz pod którym znajduje się reklama"". np: unbind h trzeba tylko pamiętać, że jeśli wyczyścimy dany klawisz, nie będzie już posiadać swojej podstawowej funkcji w cs, czyli jeżeli reklama jest pod klawiszem "e" to nie będziemy mogli broić paki, jednakże wystarczy w ustawieniach znów przypisać do niego funkcję Edytowane 15 Listopada 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi