Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nick: Siwy Wiek: 17 Staż gry Counter-Strike: Wypadłem już z rachuby +7lat Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Tak Ile czasu poświęcasz forum?: Tyle samo co na serwerach, czyli od 15 godziny, po 2 w nocy(czasami nawet dłużej ] Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Wszystkiego o czym mam pojęcie że istnieje Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Jedynie warnami Miałem kilka ss, ale to nic Doświadczenie na podobnym stanowisku: Jest, byłem już SupportUB na tej sieci Informacje o sobie lub uwagi: Pisze podanie nie wiem który raz z rzędu, rezygnowałem wracałem.. i tak w kółko, ale coś zawsze ciągnie do CSC, a jak już jestem na forum to moim ulubionym zajęciem jest sprawdzanie screenów, czy tam demek Ale po co to jeżeli nic z tym nie mogę zrobić, więc o to kolejny raz podanie na członka supportUB. (Czasami zgłaszam tematy do poprawki, bo człowiek też robi błędy ] Dodatek; Natalii ma nie być ~miesiąc, czyli można będzie co robić, jak wróci i zgarnie mi robote zrezygnuje Oczywiście jak teraz dostane posadę. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi