o#хач~ 1 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Cześć! Wpadłem na dosyć Ciekawy pomysł aby do serwerowni Cs-Classic, dodać serwer Minecraft. Serwer postawiłbym ja i wszystkim się zajął, Potrzebowałbym tylko waszej zgody żeby dołączyć. Potem odrazu stawiam serwer i ogarniam Pluginy. A więc co sądzicie na taki serwer? Piszcie pod spodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 SiemaMieliśmy już taki pomysł, paczka i mapa została zrobiona przeze mnie i Kryptona, ale na razie brak na to czasu. Krypton tez już nie ma czasu, a ja najpierw muszę ogarnąć serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 W takich sprawach pisz do Karola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o#хач~ 1 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Spoko, ja moge się tym wszystkim zająć mam sporo wolnego czasu i myślę że ten pomysł wypali Paczke i mapkę też sam zrobie albo możecie mi podesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jeżeli będzie takie coś powstawać to na pewno dam znać. Na razie musimy serwery ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi