Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam,Od dzisiaj możecie logować się na forum poprzez swoje konto steam. Coraz więcej osób korzysta ze Steam i taki rodzaj logowania na forum na pewno ułatwi wam życie. Aby się zarejestrować na forum wystarczy kliknąć przy rejestracji i podać tam login i hasło do waszego konta steam. Logujesz się na stronie steam, więc twój login i hasło nie jest zapisywany u nas - nie masz się co martwić Swoje konto na forum możesz połączyć ze steam, wchodząc w swój profil -> Edytuj profilu i klikając "Zarządzanie STEAM" lub wchodząc w ten link Aby zalogować się na forum przez steam wystarczy kliknąć przycisk przy logowaniu i rejestracji. Mam nadzieję, że spodoba wam się ten dodatek. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Fajne, fajne A jak ja mam to konto i to ze steam to oba są powiązane, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To jest osobny hook, więc tutaj musisz jeszcze raz potwierdzić konto wchodząc tutaj http://forum.cs-classic.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=managesteam Jedno konto = jedno konto steam, więc nie można potwierdzić konta steam dla więcej kont na forum. Na czarnym stylu może sie to bugować, więc proszę użyć białego. Już to naprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Pomysł fajny i już konto powiązałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi