neska. 3 198 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nick na forum: Nessia ♥Wiek: 16Staż na Forum: 2 lataDoświadczenie jako Grafik: Posiadam. Program w jakim pracujesz: Gimp 2.8Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Widzę, że na forum jest sporo zleceń, a tylko paru grafików, więc chce pomóc. Przez jakiś czas mnie nie było, ale zawsze robiłam zlecenia. Uważam, że robię w miarę dobre prace, a użytkownicy nie narzekają w zleceniach na estetykę prac itp. Wcześniej się sprawdziłam, więc dalej nie będzie ze mną problemów. Kila przykładowych prac(najmniej 5): Link do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie: Nie będę dawać linków. Zrobiłam już tu tyleeee zleceń, że nie zliczę, więc 10 to na pewno jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dobre prace robisz, a prawdą jest że mało grafików. Wymagania + staż na sieci/w grafiku, no i dobre pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jestem na tak ! Madzia robi śliczne prace , ma doświadczenie. Często jest tak , że na zlecenia trzeba troszkę czekać , każda pomoc się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Posiada własną galerię, oraz tworzy innym użytkownikom sygnaturki. Dlaczego nie masz jeszcze rangi grafika? Oczywiście na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Prace robi ładne i estetyczne. Była już na tym stanowisku i dobrze się spisywała więc można ją znowu przywrócić na grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi