Fudro17 3 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam dzisiaj dostałem ssy na only DD2 po czym wyszedłem z cs'a ,potem chciałem wbić na serwer żeby wkleić wycinek z konsoli z powodem bana jednak normalnie wszedłem na serwer wiec napisałem do admina ,że pomimo bana nic się nie dzieje a chce tylko do prośby o UB wkleić powód. Następnie dostałem bana aktywnego. Prośbę o UB napisałem ssy są czyste pomimo to moją prośbę odrzucono. Z kim mam się skontaktować w sprawie UB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 8 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnialiśmy ci na SB. Skoro opiekun powiedział, że UB nie będzie, to nie będzie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi