m0n3 29 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) 1.Twój Nick:bl0cked.2.Nick admina/gracza który zawinił:Hames3.Admin/Gracz :Admin4.Data i godzina:21:20 2014.11.085.Dowody (demko/screeny/świadkowie):http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=998716.Opis sytuacji:Grałem na de_aztec i Agata spaliła się . Pisałem przez 2rundy u@ do hamesa i natalji , że wh ma. Nikt nie zareagował zacząłem pierw gadać , że spaliła się . Zirytowała mnie bo zaczeła gadać , że nic nie ma , więc zacząłem ją wyzywać.. Nadal nikt jej nie sprawdził , nie zbanował , NIC , a ja dostałem bana na 1h za wyzywanie DZIEWCZYNY. Zawsze ban na 5min za wyzywanie kogoś , a tutaj nagle na 1h za wyzywanie , bo to przecież dziewczyna ,a dziewczyn nie wolno wyzywać. Hames dla Twojej informacji ta kobieta ma jajca . Sprawdziłem czy dostała ssy czy coś , ale nic z tych rzeczy. Skarga dotyczy tylko hamesa i prosiłbym także , o sprawdzenie demka z mapy de_aztec o godzinie 21:20 , 2014-11-08 , i zobaczcie jak ta AgaTa gra (to chyba Kornelia jest).. bo hames potrafi banować tylko za wyzywanie dziewczyn. Nic z tego , że miała wh . Wyzywać jej nie wolno a ona może sb biegać odpalona. P.S Nie chciałem pisać skargi na początku , bo myślałem , że ona dostała bana , ale kolega mi powiedział , że grała se nadal a ludzie (ona też) pytała za co dostałem bana Edytowane 8 Listopada 2014 przez m0n3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Teoretycznie ban dla Ciebie jak najbardziej słuszny. Obraza to obraza, zmieścił się z taryfikatorze banów. A dodatkowo, że kobiet mało to powinny mieć większy szacunek od mężczyzn (SEKSIZM LOL). Nie wiesz, czy jej nie sprawdzili, wejście na spekta =/= sprawdzaniu, admin na spekcie to automatycznie offnięcie czitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Pierwsza sprawa. Nic takiego nie pisałeś więc nie kłam. Druga sprawa. Natajla poprosiła mnie o zbanowanie Ciebie z racji bo ma zawieszonego admina z powodu wyjazdu. Dziękuje dobranoc ban słuszny A czytasz że zrozumieniem ? że Natajla mnie poprosiła bo bana tak byś dostał więc Edytowane 8 Listopada 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ban na 1h za obrazę? A ona mnie też obrażała jakoś nawet cholernego kicka nie dostała.. nie sprawdził bo miała wh na 100%. on wszedł dał mi bana i poszedł sobie. Mam tam , że tak powiem ludzi to wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Pod pod postem ale ch** tam. NIC NIE PISAŁEM? MOŻE TY KUR** NIE UMIESZ U@ CZYTAĆ? Idź sobie hltv sprawdź czy jak tam wy to możecie sprawdzić jak ci pisałem na u@ i dla natalji . 2 rundy . nawet na sayu pisałem . a tera przyznałeś się , że nawet nie sprawdziłeś jej. Gdybym wyzywał takiego np. Cappego to byś mi dał bana na 5min a za wyzywanie tej kobiety z jajami 1h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) też dałbym CI godzinę. No może pisałeś na U@ ale ja tego nie widziałem bo pewnie pisałeś zanim na serwa wszedłem i zamiast grać i obrażać poćwicz czytanie że zrozumieniem dziękuje dobranoc Edytowane 8 Listopada 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) 1. Dowód, który jest we wzorze służy do udowodnienia niesłuszności bana, a nie do wpisania jego linku. 2. Hames connected*DEAD* bl0cked. : szmato*DEAD* bl0cked. : co robisz?*DEAD* AgaTa : bl0ked szacunku *DEAD* bl0cked. : pierdol sie*DEAD* bl0cked. : *DEAD* bl0cked. : no ok*DEAD* bl0cked. : :/*DEAD* AgaTa : tak do swojej matki gadaj.*DEAD* bl0cked. : serdeczne chuj ci w dupe *DEAD* bl0cked. : chcialabys co nie?*DEAD* bl0cked. : kiedy wpasc?*DEAD* AgaTa : no to on mnie kurwa wkurwia.*DEAD* bl0cked. : moja wina ze wh masz?*DEAD* AgaTa : spierdalaj.*DEAD* AgaTa : no ty masz kurwa wh*DEAD* Koala : blocked pisz na U@*DEAD* bl0cked. : nie jestem twoja dziewczyna. szacunku*DEAD* AgaTa : pozatym masz u@.*DEAD* bl0cked. : japa *DEAD* bl0cked. : dziwko*DEAD* bl0cked. : Złamane punkty regulaminu: 3.1. Surowy zakaz obrażania innych graczy w jakikolwiek sposób. [ban 1 godzina – 1 dzień]. 3.7. Zakaz oskarżania graczy o cheaty na say'u. Do tego służy u@ [1. Kick. 2. Ban 5 minut – 1 godzinę]. Skarga dotyczy Twojego zachowania, a nie gry Agaty w związku z tym temat uważam za wyjaśniony. Edytowane 8 Listopada 2014 przez S}{aDoW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga odrzucona. Po obejrzeniu demka stwierdzam, że ban był słuszny. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi