szoguun 1 568 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Nick:James Rodriguez Powód rezygnacji: Brak chęci,weny itp Coś od siebie: No niestety kończę z grafiką na jakiś spory czas nie mam nawet chęci do robienia kobitki dobrze sobie radzą dojdzie jeszcze co mam nadzieję Nessia więc nie zostawiam tego działu w chaosie no dzięki za danie mi szansy myślę że sporo zrobiłem dla tego działu . I Rezygnuje tylko z grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 teraz kończysz a za tydzień złożysz podanie o grafika jeszcze raz, więc nie lepiej zawiesić Ci tę funkcje niż rezygnować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 No cóż twój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 9 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi