-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Nick: UsmiechnijSieJakSMILEY Wiek:16 Staż gry w counter-strike: 4 lata z przerwami Czy obsługiwałeś wcześniej AMXbans:Nie, ale dam rade na 100% Ile czasu poświęcasz na forum? : dni robocze 5 godz., weekendy od 9 do 12 godz. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak, WH i AIM. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:1 warn i parę drobnych banów. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Słabe, ale szybko się uczę. Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Kamil, mieszkam w Tczewie (60 km) od Gdańska. Nie mam żadnych uwag, ani większych informacji po prostu zależy mi na tym, żeby tutaj pomagać. Co najmniej 5 dni spędzonych na forum v Przynajmniej 100 postów napisanych na forum v Konto na forum powyżej 2 miesięcy v Chęć pomagania innym użytkownikom v Czyste konto (Brak warnów) v Dobra znajomość regulaminów forum v Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji v Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) x Edytowane 9 Listopada 2014 przez UsmiechnijSieJakSMILEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 9 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi