Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Cześć. Własnie przed chwilą zrobiłem sobie reset level'u (24) co mam dalej zrobić aby otrzymać vip'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Napisz na forum lub gg do Karola (-_-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) dobrze, dzięki za info . No, ale mam problem nie mogę napisać PW do tzw. Karola ponieważ cały czas wyskakuje mi okno że operacja się nie powiodła.. to napiszę tutaj potrzebne detale: Nick: Dark Z Rises Serwer:#4[ZombieExpMod 4.3][Cs-Classic.pl][NOCNY EXP][MISJE] Hasło: takie jak mam ustawione na rezerwacje nicku . I przy okazji chciałbym się dowiedzieć jakiego Vip'a otrzymam czy Mini czy Pro (osobiście wolałbym Mini:P), oraz na ile otrzymam tego Vip'a. Pozdrawiam Dark Z Rises . Edytowane 9 Listopada 2014 przez Dark Z Rises Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisałem setki razy. Po resecie mam 48 godzin na dodanie VIP'a. Nie pisze się do mnie, chyba że nie dodam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi