Sypek 5 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Opis sytuacji: Grałem normalnie na de_train i po zmianie na westwood wyskoczył mi ban, w amx pisze, że jestem czysty, więc nie wiadomo o co chodzi.Podobny problem mam na servie mix'owym, server nie odpowiada. Proszę o zapoznanie się z tematem i o konkretne wypowiedzi. Pozdrawiam Filipek <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Dodam jeszcze, że: - próbowałem odbanować go za pomocą komendy: amx_unban "ip" / amx_unban "steamID" - spojrzałem na plik w ftp: banned (czysto) - spojrzałem na plik w ftp: listtip (widnieje IP innego zbanowanego gracza). W amxbans również nie widnieje żadna informacja dotycząca Filipka, stąd niestety nie wiem co może być przyczyną jego nagłego bana. Dzieje się tak wyłącznie na FFA. Filipka IP (posiada stałe): 46.149.153.88Filipka SteamID: STEAM_0:0:1222466 Co do serwera mixowego: Filipek od początku nie może wejść na serwer mixowy pod adresem: 193.33.176.174:27015 ponieważ jak twierdzi nie widzi go na liście ulubionych serwerów. Co więcej nie może wejść do niego za pomocą konsoli: connect 193.33.176.174:27015; password "xxx" Z tego co wiem, sam Filipek próbował wielu sposobów, jednakże żaden z nich nie przyniósł oczekiwanych rezultatów. Zrestartowanie serwera przez opiekuna (Polaczka) również nie pomogło. Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tych problemów. Edytowane 9 Listopada 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Kolejny raz idę do tego linku, > https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1452-HCVB-6984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Siwy i to już wrzucałem do Steam, usuwałem rejestry, formatowałem steam, nic nie pomaga w dalszym ciągu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Weź zobacz jeszcze takie coś, wejdź w bibliotekę, cs 1.6 właściwości pliki lokalne > sprawdź spójność plików. A jak by nie pomogło, szukałem na internecie, i wpadłem na coś takiego . Wejdź w firewall >wyjątki do systemowej zapory sieciowej, możliwe że nie dodałeś, ale wątpię jak na reszte serwerów możesz wbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Siwy, sprawdzałem spójność także, dodany mam w wyjątkach, zaporę wyłączoną 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Na ffa już moge wbic, ale na mixowy nadal nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Może kupiłeś jakiegoś lewego steama ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Polaczek to nie wina steama, nie pierwsza osoba ma już ten problem. A rozwiązania też widać nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 A to z zakresem nie będzie miało nic wspólnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 "z zakresem" Możesz trochę dokładniej ? Bo nie za bardzo wiem o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Polaczek, to odpada. Sypek, poproś steam o pomoc. Bo to po ich stronie leży wina, przy steamie już kilka razy ludziom na sieci nie pokazuje, wyszukuje serwera. Jednak NS nie ma tego problemu. No i żeby problem naprawić, trzeba to ich pomocy. Cofam, ale i tak możesz poszukać pomocy w steam, może coś tam poradzą, bo szukając po internecie nic nie znalazłem. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Siwy, ale problem polega również na tym, że ja specjalnie zainstalowałem ns i tak nie mogłem wbić na mixowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) A próbowałeś z innego kompa na swoim steam wbić na mixowy ? Edytowane 10 Listopada 2014 przez KiToL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Skoro nie ma bana to zrestartuj serwera ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Polaczek resetował już serwer, nie pomogło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 To widocznie albo jego IP zablokowała pukawka, albo ktoś z dostępem do serwera w nim grzebał i na grzebał. Samo z siebie się to nie bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 No, ale skoro pukawka by zablokowała moje IP to chyba bym nie mógł grać na innych serverach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Może inaczej, załóżmy że twój komputer jest zwykłym zombie (służy do ataków, np: DDoS). Filtr pukawki zablokował twoje IP na maszynie, która była z tego IP atakowana. Jeżeli restart FFA nie pomógł to pozostaje blokada od pukawki, albo grzebanie kogoś w FTP serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 To może drogi Karolu jak będziesz miał chwilę czasu, to dałbyś radę naprawić mi to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 11 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja powiedziałem co możecie zrobić w tej chwili. Powiedziałem wszystko co można zrobić, ja już robię i tak przy każdym serwerze bez przerwy. Opiekun może napisać też do pukawki, ja niestety nie mam czasu na takie coś, chyba że (może) na weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi