Srubson 50 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick: $ruBsoN. 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Będzie. 6. Składka(Tak/Nie): Tak. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%24ruBsoN./193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Chciałbym wrócić do tej posady , ponieważ na serwerze jest dużo cziterów , czuję , że muszę pomóc graczom. Jestem dość znany i lubiany na forum jak i na CODZIE , do tego byłem już tutaj adminem , wydaje mi się , że nie było ze mną żadnych problemów. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Brak. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2/6 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze : 14-17 , 20-22 Weekend 8-12 20-22 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Bodajże 4 lata. 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak , na tym serwerze. @WaFen Jestem po mutacji. @BezImiennyy Co najwyżej wezmę urlop. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Srubson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jedynie wiek na nie ale skoro to nie odgrywało większej roli w innych podaniach to zdecydowanie na tak. Aktywność (i ta na forum jak i an serwerze), składka ok, mikrofonu nie używaj, +16 Kappa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jestem na tak+aktywność+amx-/+ wiek nie odgrywa takiej ważnej roli +kulturalny+ogarniętyA po za tym był już adminem na tym serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Był adminem na tym serwerze i świetnie się sprawował. Jedynym minusem jest to, że pochopnie zrezygnował. NA TAK Edytowane 10 Listopada 2014 przez Jaskier Iorweth 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jestem na tak wymagania masz na plus, byłeś już adminem itp. Myślę, że tym razem nie zrezygnujesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasakraDM 7 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi