K0wAl 110 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 1.Twój Nick: K0wAl 2.Nick admina/gracza który zawinił: Qwerty 3.Admin/Gracz : Eryk L$C 4.Data i godzina: 10.11.2014 16:25 około 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Shadow* killed Qwerty with m249Qwerty obecnie jest Liderem rankingu oficerskiego z ranga Starszy Chorazy [**VIP**] *DEAD* Qwerty : /resetscore Qwerty killed Shadow* with ak47 Qwerty killed szkudi with ak47 Qwerty killed K0wAl with ak47 K0wAl killed Qwerty with m4a1 *** Qwerty killed Shadow* with a headshot from ak47 *** *DEAD* NoMad : qwerty ponoc sie odpaliles prawda ? [**VIP**] Qwerty : wtf kowal ile ty maszyc K0wAl : duzo K0wAl killed Qwerty with famas Eryk L$C connected Eryk L$C is joining the Counter-Terrorist force [**VIP**] *DEAD* Shadow* : *DEAD* eS' : qwerty WH ? *DEAD* NoMad : yyyyy tio podesli link tez sie odpale [**VIP**] Qwerty : no [**VIP**] Qwerty : ale i tak adm nie ma nikt mi nic nie zrobi *** Qwerty killed Eryk L$C with a headshot from ak47 *** *** Qwerty killed NoMad with a headshot from ak47 *** Qwerty killed Terror with ak47 eS' : jaka strona to sciagam Świadków widać wyżej. 6.Opis sytuacji: Gracz Qwerty kiedy nie ma admina odpala się i jeszcze się tym chwali, jako dowód przedstawiłem rozmowę i po krótce co działo się na serwerze. Dopiero później wbił Eryk L$C, ale możliwe że mógł tego nie widzieć. Poza tym można obejrzeć demka kiedy gra Qwerty jak nie ma admina, niestety z tej mapy demka chyba nie będzie bo w połowie została przerwana. Dziwne że 14 letni chłopak który zjawia się z nikąd na serwerze jak non steam od razu tak dobrze mu idzie. Składa podanie na admina aby odwrócić od siebie uwagę. Radziłbym bacznie obserwować tego gracza albo obejrzeć dema i zobaczyć jak sobie na serwerze "czituje". Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy. Pozdrawiam K0wAl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 To nie jest dowód, ja raz na jednym serwerze z powodu nie ogara admina dostałem perma, bo "przyznałem" się że mam wh. Musi być dowód w postaci demka, jeżeli podejrzewasz Qweerty o odpała musisz mieć demko, bo bez tego nie zbanujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Rozumiem i napisałem że niestety nie ma demka bo gra została przerwana w połowie mapy. Prosiłem tylko o baczne obserwowanie gracza bądź jeśli komuś się chce to może obejrzeć dema z jego gry. Ja dema nie mogę wstawić bo po prostu go nie ma. Jeśli pojawi się demo z jego nieczystą grą mogę dorzucić do tematu. Edit: http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1411101618-de_inferno-1415632680-1415633280.zip Dorzucam demo. Proszę obejrzeć i ocenić. Jego gra zaczyna się od około 4 minuty. Polecam obejrzeć do końca. Edytowane 10 Listopada 2014 przez K0wAl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 ogladnalem demko do momentu gdzie nomad napisal o tym linku do wh i nie widzialem nic dziwnego w grze qwerty. jest po prostu gowniarzem i myslal ze bedzie smiesznie jak napisze ze ma wh itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Rozumiem i też tak podejrzewałem. Niestety musiałem źle to zinterpretować. Prosiłbym tylko o obserwowanie tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj :LD 0 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Hahahaha dobre ja i wh . A ty kowal zal mi cie czlowieku jak myślisz że ma wh.Czlowiek sie spytal ze mam wh , to da żartów napisalem ze mam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Qwerty widać, że jesteś bardzo aktywny na forum.. SKarga była napisana 6 dni temu i już dawno powinna być zamknięta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi