Skocz do zawartości

Skarga na Adma

Feminizowana Ganja Mafia

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: J(L)oDzik$ zrob mi!

2.Nick admina/gracza który zawinił: 1Serce1BicieMojaMychaPonadZycie (od niego dostałem bana), Filipek. Nie obczaili gracza który był zgłaszany.

3.Admin/Gracz : Gracz

4.Data i godzina: 11.11.2014 - 13:13:39

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): To jest od nowej mapy. Zawiadamiałem jeszcze przed tą mapą o tym--->1.(GRACZ) J(L)oDzik$ zrob mi ! :   wez kurwa obcvzaj tego wyrewolwerowany! ciagle ktos spamuje a ani 1 adm nie zejdzie i nie obczai 2. (GRACZ) J(L)oDzik$ zrob mi ! :   obczai go ktos ? 3. (GRACZ) J(L)oDzik$ zrob mi ! :   odpal jebany!, świadek? N wiem był filipek jeszcze z adminów

6.Opis sytuacji: 

Informowałem i prosiłem Admina żeby zszedł i obczaił gracza, ale tak się nie stało, za to ja dostałem bana na 30 min za spam i kulture. Coś pięknego

Słuchaj gościu :> To, że pisałeś i nikt nie wszedł na specta znaczy, ze nikt nie sprawdził. Po drugie ten gosciu nie był odpalony, tylko wyczekiwał swoich fragów.. Zabił Cię pewnie z 2-3 razy i będziesz ryczeć na u@, ze ma wh czy aim'a i bóg wie co jeszcze... Z takim podejściem to co 2 osobe będziemy banowac na serwerze, bo podejrzanie strzeliła 2 głowy więcej... 

Pozdrawiam, pisz skargi z konkretnymi powodami.

(GRACZ) J(L)oDzik$ zrob mi ! :   wez kurwa obcvzaj tego wyrewolwerowany! ciagle ktos spamuje a ani 1 adm nie zejdzie i nie obczai 2. (GRACZ) J(L)oDzik$ zrob mi ! :   obczai go ktos ? 3. (GRACZ) J(L)oDzik$ zrob mi ! :   odpal jebany!, świadek? N wiem był filipek jeszcze z adminów

"Informowałem, prosiłem" Ja tutaj nie widzę nic z rzeczy Tak jak to powinno wyglądać na u@ tzn. np. " wujaZło ma wh" 

"wez kurwa obcvzaj tego wyrewolwerowany!"

Dziwisz się, że po takich tekstach nikt nawet nie zwraca uwagi na Twoje pisanie i zaczyna to być traktowane jako niepotrzebny spam.

Pozdrawiam.

Hah. Filipek, zacząłem już na trainie pisać spokojnie, ale jak nie ma odzewu i koleś dalej biega i robi takie same akcje to z lekka newy mi puściły po 2. jak ktoś mi strzeli 2 głowy to nie piszę od razu U@ odpał. po 3. jak go sprawdziłeś to należało napisać że czysty na y@.   i nie pluje się o to że dostałem bana bo na niego w końcu zasłużyłem, tylko o to, że nie poinformowaliście mnie że czysty

Edytowane przez Feminizowana Ganja Mafia

Po 1 admin po śmierci ma widok na wszystkich i mógł go sprawdzić nie przechodząc na specta.

Po 2 skoro 2 adminów było na serwerze i żaden go nie zbanował to może jednak nie był spalony?

Po 3 sądzisz, że przeklinanie na u@ jest w porządku? Trochę kultury. Nie ważne ile razy byś pisał ... Ode mnie byś wyłapał bana.

Podsumowując. Skarga bezsensowna, a Tobie radzę uważać bo za przeklinanie na u@ grozi ban!

Hah. Filipek, zacząłem już na trainie pisać spokojnie, ale jak nie ma odzewu i koleś dalej biega i robi takie same akcje to z lekka newy mi puściły po 2. jak ktoś mi strzeli 2 głowy to nie piszę od razu U@ odpał. po 3. jak go sprawdziłeś to należało napisać że czysty na y@.

Administrator nie ma obowiązku informować graczy o czystym użytkowniku, jednakże musi interweniować w przypadku cheatera.

Bana otrzymałeś za spam oraz przeklinanie na u@

By dane sytuacje się nie powtórzyły, prosiłbym o informowanie innych czy dany gracz został już sprawdzany.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Skarga odrzucona. Ban słuszny za przeklinanie na u@.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności