3yczek 15 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick: Bykuu 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/9 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Była już 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Bykuu/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miła,spokojna osobą lubiącą gry komputerowe jak i sport. Czemu ja ? Ponieważ byłem już adminem tutaj i nie było ze mną jakiś problemów.Chciałbym wrócić do funkcji admina po krótkiej przerwie. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w dni robocze to tak 15.30 a weekendy to od 8/9 i 14/15 12. Staż w grze counter strike 1.6: dobre 5lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak Edytowane 11 Listopada 2014 przez 3yczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Wiek+ Amx+ Składka+ Od niedawna Cię widzę na serwerze więc aktywność jak narazie słaba. Jestem na tak P.s. Fajnie, że wróciłeś Byczku, ale mam nadzieję że na dlużej zostaniesz : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Na nie nie widziałem cie na serwie odkąd zaczołem grać chyba już z 3tyg od przerwy Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/9 Widzę ze dobra znajomość amx Bo widać ze umiesz pisać pluginy to cię sprawdzimy prosze pana o napisanie pluginu na latarkę nie ma kopiuj i wklej z neta Jak napiszesz plugin zmienie zdanie Edytowane 11 Listopada 2014 przez JacK SpaRRoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Na tak : + doświadczenie + amx + mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Tak aktywny,ogarnięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Tak Powyzsze punkty wskazuja dlaczego na tak... Minus to aktywnosc. Od dawna cie nie widzialem na seriwe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 +Mikro +Amx +Staż na serwie NA tak @Jack Sparrow - dla twej wiadomości: jeżeli napisałby dobre/bardzo dobre to w to wtedy możesz go prosić o napisanie pluginu... 8/10 to znaczy, że zna wiele komend admina, a nie pluginy od razu Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseek^^ 6 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Na Tak : - Składka -wiek -amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jestem na Tak : amx + wiek + doświadczenie + składka + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNdeX 1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jestem na TAK. Składka + Wiek + Aktywność zarówno na forum jak i serwerze + Staż + Steam - Amx + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi