aYa 4 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 aYa powod: brak czasu sezon zimowy sie rozpocza wogole nie mam czasu ice freestyle zabiera mi cale dni 5 razy w tygodniu trening dodatkowo brak pieniedzy i problemy z komputerem cos od siebie : widzimy sie ponownie po sezonie zimowym no nie stety juz nie bede mogl wam uprzykrzac zycia na dd2 pozdrawiam Mazowickiego,Miko,Jimmy,osdi,weronika,Kasia, i inni duzo by wymieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 W koncu mnie denerwować nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> ok<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi