Fudro17 3 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Witam.Gram sobie na ffa i nagle ni stąd ni zowąd dostaje bana. ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Fudro ==== Zbanowane IP : ==== Admin : Hames Prezes ZUS ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 11/11/2014 - 17 : 29 : 47) Nie do końca wiem o co chodzi z tym banem. Dodam ,że kilka dni temu dostałem już aktywnego ale wszystko się wyjaśniło i dzięki Damianowi dostałem UB ,czy te sprawy są powiązane? Edytowane 11 Listopada 2014 przez Fudro17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Jakie UB ? masz 3 aktywne bany Edytowane 11 Listopada 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudro17 3 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 no nie ssa zaraz ci dam ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ale to nic nie da masz już bana za aktywnego od Papku i ssy od niego więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudro17 3 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 No wlasnie o to mi chodzi pisalem z Damianem i odpisall ze Ub dostalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudro17 3 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) James własnie o tym aktywnym pisze od PaPkU ,ze Ub dostalem... Czekam na jakieś wyjaśnienia... Edytowane 11 Listopada 2014 przez Fudro17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Żadne UB nie widnieje w Amxbans, więc prosiłbym o wyregulowanie spraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Fudro znam od roku . Staly gracz ffa , nigdy nie bylo problemow z nim. Nie prosze o ub jesli nie jestem pewien kogos. Zawsze dbalem o stalych graczy i jesli dostal bana bo wszedl na aktywnym to jest to blad. Ale skoro to staly gracz , ktory wspiers serwer poprzez vipa to poprosilem Papku o ub dla niego . Papku sie zgodzil i napisal ze zajmie sie tym pozniej. Nie wiem czemy sie zrobila z tego taka awantura ale to moja wina przyznaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Aktywne bany zostały. Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi