al1ve 0 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 1.Twój Nick: NBKing 2.Nick admina/gracza który zawinił: lolusia 3.Admin/Gracz : lolusia 4.Data i godzina: niepamiętam 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Kejsi Joint itp. 6.Opis sytuacji:Sytuacja wygląda następująco po tym jak spamowałem szanownej Pani Lolusi na admin say że jest hax Szanowna Pani Lolusia nic sobie z tego nie robiła i bawiła się z jakimś graczem w jakieś "erotyczne" podchody. Po czym zwyzywałem ją że takie "gówno" jak Ona nie powinna mieć admina bo ma w dupie graczy po czym Szanowna Pani Lolusia rozpoczeła wyzywanie mnie od 'GÓWIEN" "ŚMIECI" i tak dalej i tak dalej a wiec na 2 dzień dostałem bana aczkolwiek na 2 dzień mogłem wejść na serwer nwm może macie problemy mniejsza , Gdy wszedłem Szanowna Pani lolusia przekazała mi informację że mój rank zostanie usunięty Pytam dlaczego , bo coś się sknociło w waszych zabezpieczeniach. Uprzejmie proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. Pozdrawiam Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Człowieku, nie pogrążaj się jeszcze bardziej.. Jak to mówią "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Świetnie pamiętam sytuacje jak na mapie aztec, przez cały czas kampiłeś na respie, więc napisałam Ci żebyś dłużej siedział na tym respie, odpisałeś mi, że pilnujesz bs'a, na co ja odpowiedziałam Ci, że "srasz". Miałam prawo nie widzieć co piszesz na admin say, ponieważ przez bodajże dwa dni nie działał sourcebans. Doskonale wiesz za co dostałeś bana, najpierw na tydzień, przez rcon od Zjem Cie, który wyjaśnił Ci za co dostałeś bana, a za kilka dni ponownie dostałeś, tym razem perma, za to, że wbiłeś na aktywnym banie. Według mnie temat do zamknięcia, a Twojej kultury osobistej nie mam zamiaru komentować. I oczywiście chciałam dodać, że Twój wcześniejszy ban na tydzień nie odnosił się tylko do wyzwisk kierowanych w moją stronę, ale także do innych graczy. Pozdrawiam Edytowane 11 Listopada 2014 przez kropka. ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Zacznijmy od tego, że od poniedziałku były problemy z pukawką. Ty za wulgaryzmy dostałeś bana przez rcon na IP, wbiłeś na aktywnym uradowany twierdząc, że mamy słabe zabezpieczenia, wiedząc iż masz zmienne IP, a sourcebans nie działa i nie damy ci bana na SID. Teraz sourcebans działa i dostałeś bana na SID za wbijanie na aktywnym. Sprawa była omawiana z corey i on sam twierdził, że jesteś wulgarny, stąd też poprzedni ban na TYDZIEŃ. UB nie będzie, a twój rank został skasowany z gameme. Żadnych dowodów nie masz. Twoje dowody ograniczają się tylko do gadania i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi