Sutenerka. 44 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nick: HedSzot Link do SSów: BRAKWycinek z konsoli(bez IP)*: Gm# Screenshot taken on player HedSzot by admin Sutenerka. (Date: 11/11/2014 - 21:54:03 Serwer: zoombie mod Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=101053 To jest moja pomyłka, zrobiłam ss przez przypadek, a zaraz potem dodał się ban. Proszę go odbanować, ja poniosę wszelkie konsekwencję ;// 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nic sie nie stało przecież Headshot wstawi screeny, i dostanie UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi