Hajdzik 267 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Nick:Hajdzik Czas nieobecności:2 tygodnie czyli do 26.listopada.2014r Coś od siebie: ostatnio bywam zbyt rzadko na serwie gdyż mam pewne kłopoty właśnie związane z praca na kompie i potrzebny jest mi czas aby wybrać albo csc albo propozycje która została mi złożona dnia 10.Listopada.2014r i być możne będę zmuszony do odejścia z csc lecz wszystko okaże się za równe 2 tygodnie . POZDRO 600 Z Poważaniem Polski Świniarz aka mariola Edytowane 12 Listopada 2014 przez Hajdzik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Wszystko zostało omówione i wiem jak wygląda sytuacja. Z zawieszeniem adma zaczekam do jutra, jak będziesz wiedzieć na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 no szkoda mam nadzieję że nie odejdziesz bo kto nam będzie świnie przynosił ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ejj no, mam nadzieje ze wybierzesz csc! Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypek 5 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Stary, nie odchodź, dobry z Ciebie admin ;D Jeszcze lepszy człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jak ty odejdziesz to moje zycie nie ma sensu;/Bez Marioli to nie to samo! Pozdrawiam Wojtek aka Terror! Wracaj szybko i nie odchodź z CSC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 12 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi