-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Wiek: 16 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 186 godz. (7 dni 18 godz.) Doświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem już redaktorem. Dział który najbardziej ci odpowiada: Recenzje filmów, Gry to coś więcej. Dlaczego akurat Ty?: Jestem często na forum nawet do 8 godz., znam dobrze ortografie i chciałbym wnieść dużo fajnych informacji na temat przeróżnych gier, oglądam też dużo TV, więc recenzje filmów też mógłbym zrobić. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Chciałbym wnieść na forum dużo informacji na temat gier i różnych filmów. Co najmniej 6 dni spędzonych na forum v [7 dni 18 godz. 15 min.] Przynajmniej 60 postów napisanych na forum v [113] Konto na forum powyżej miesięca v Chęć pomagania innym użytkownikom v Czyste konto (Brak warnów) v Dobra znajomość regulaminów forum v Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji v Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 W sumie na tak, jakieś dodatkowe artykuły chętnie poczytam. Wszystkie punkty działają na Twoją korzyść. Dlaczego akurat Ty?: Jestem często na forum nawet do 8 godz., znam dobrze ortografie i chciałbym wnieść dużo fajnych informacji na temat przeróżnych gier, oglądam też dużo Twój uptime dzienny nie wynosi nawet 1,5h (tak, liczyłem ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Niby jesteś na tym forum ale jakoś dla mnie np. nie jesteś rozpoznawalny. Siedzisz niby po 8 godzin? Ta a ja 24... Ale masz doświadczenie, a redaktorów brakuje. Masz takie małe Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jeśli można się wypowiedzieć, to mi się podoba pomysł, Smileya na redaktora.Spełnia wszystkie zadania, a dodatkowy redaktor by się przydał.Nie mogę się doczekać Twojej twórczości, na naszym DD2 wydajesz się tajemniczy, dlatego czekam, co przygotujesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi