Kakuś 277 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 1. Nick: Kaka 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/kaka/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem kulturalnym graczem chciałbym zrobić porządek na serwerze w końcu przydał by się jeszcze jeden admin. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5-6 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Szkoła: pn. 15-23 wt. 15-23 praktyka: śr. czw. pt. 17-23 sob. różnie nie. 11-23 12. Staż w grze counter strike 1.6: 7 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Niestety nie to mój pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Neutral z lekkim nie. Uptime na serwerze na tak, na forum nie. Steam, składka na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 od kiedy to składka i steam jest obowiązkowy? huh? aktywność na forum jest wkońcu ma 10 postów. Osobiście jestem na tak widać go zawszze późnym wieczorem i gra do nocy, jeśli się niemyle, ogarnie sobie AMX i wszystko będzię oki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutenerka. 44 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jestem za okresem próbnym dla ciebie, ponieważ różnie bywa z twoją obecnością na servie. Jeżeli będziesz aktywny bardziej to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek 19 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jest częstą osobą na serwerze i myślę, że można mu dać Admina na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jestem na TAK, najważniejsze wymagania spełnione. AMX czysty, nie mam nic przeciwko ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Okres próbny : + amx + gt + mikro - nie rozpisałeś się - składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi