bodzioxd12 1 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 1. Nick: bodzio 2. Imię: Czarek 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak, nonsteam nie słyszą 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/top_players/?query=bodzio&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Czarek, mam 17 lat, często bywam na serwerze, pomagam adminom podczasz gry na serwerze, nie przepadam za udzielaniem się na forum ale zawsze kiedy trzeba wchodzę i odpisuje. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-5h w weekendy do 10h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 15-23 dni robocze, weekendy 7-23 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5-6 lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Oczywiście, że jestem na Tak Wiek Doświadczenie Staż Aktywność Znam go z wcześniejszej sieci i na pewno ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jestem na TAK -amx -aktywność na serwerze -wiek Tylko trochę popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jestem na tak +amx+składka+aktywność na serwie pozdrawiam No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi