avesome. 10 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 1.Twój Nick: lemonovsky. 2.Nick admina/gracza który zawinił: Chce zwiedzać Anal 3.Admin/Gracz : up 4.Data i godzina: 13.11.2014 przed chwilą 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): brak 6.Opis sytuacji: Wchodzę na serwer gram chwilę po czym dostaje bana z tytułem "aktwyny" mówie koledze żeby zapytał za co a ten mi pisze że za "anty flesza" po czym pisze do Anala i dowiaduje się że mam aktywnego patrze na amx a tam czysto jedynie jakiś gracz który ma takie samo IP dostaję bana który gra na ns przekierowuje na mnie , gram na tej serwerowni na steam i to długi czas więc nie mam nic do ukrycia i proszę o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Skarga słuszna i z góry chciał bym Cię przeprosić. Popełniłem błąd gdyż pomyliłem Cię z graczem lemonqqa` (http://forum.cs-classic.pl/topic/26055-anty-flash-lemonqqa/). Proszę UB dla tego Pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zapraszam tutaj > http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Stwórz prośbę o UB. Proiłbym administracje by bardziej zwracała uwagę na IP/SteamID aniżeli na sam nick. Edytowane 13 Listopada 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga słuszna. Przypomnienie o sprawdzaniu każdego gracza przed zbanowaniem. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi