James0v 1 688 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Nick: James0vPowód Warna: Przeklinanie/Donator ________Ostatni warn został mi ściągnięty we wrześniu, więc z racji tego chciałbym uzyskać -2 .Za październik i listopad : Nie zgłosiłem się w październiku bo miałem zablokowane konto i brak dostępu do przeglądarki. Edytowane 13 Listopada 2014 przez ★ James0v. ★ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 13 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zablokowane konto się niestety nie liczy. Warny nie przechodzą z miesiąca na miesiąc. Zabrałem jednego warna. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi