DawciOo 62 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nick:w grze Cudowny Dzieciak, forum DawciOooData(nie obowiązkowo):14.11.2014Problem;A więc gdy gram i coś mówię nie słychać mnie, gdy sprawdzam voice test (czy jak to tam się nazywa) to pasek drga i słyszę siebie normalnie. Szukałem na internecie i nic nie znalazłem. Inne:Może ktoś miał i pomoże :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jaki CS? Steam/jaka wersja? System? Karta dźwiękowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 IDT High Definition Audio CODEC - karta Windows 8 Steam, nie wiem dokładnie wszystkie aktualizacje pościągane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Reinstall sterowników. Sprawdź mikrofon u kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Mikrofon sprawny na 100% bo nie działa tylko w cs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie ten dział, to nie amxmodx, tylko problemy z cs'em ^ ^ Przenoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 W konsolę voice_enabled 1,voice_lookback 1 i zobacz czy cię słychać,jeśli nie sciągnij inny patch cs'a zainstaluj i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi