Daniel.! 793 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 1.Twój Nick: unnamed 2.Nick admina/gracza który zawinił: Sutenerka 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 2 dni temu koło 10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www7.zippyshare.com/v/93762232/file.html (od 23 minuty) 6.Opis sytuacji: Sutenerka źle mnie zbanowała (nie wykonujesz celów mapy, 5min), nie powinna mi dać bana za cele gdy bylem 5sek afk. Przeszkadzała w grze slap'ami oraz nie wykonywała do końca swoich obowiązków admina, gdyż nie odradzała padających zombie (pipa) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Po to jest ta pipa żeby zombie zabić i nie odrodzić, co do bana to powinieneś dostać kicka za afk nie bana. za afk nie ma bana na 5 min tylko kick. Admin popełnił błąd, nie zna w pełni regulaminu. ale nie ma co karać admina za tak znikomy błąd zdarza się każdemu. Edytowane 13 Listopada 2014 przez -_- Powiedziałem jasno już kiedyś, że po pipe powinno się ożywiać człowieka, dlatego też chciałem go kiedyś usunąć, bo zabijał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 To nie są znikome błędy, jej spam w HUD zajmuje połowę miejsca w logach, do tego te slapy. Dostała blokadę na slapy/slay, której nie zdejmę, a jeżeli będzie dalej spamić celami w ten sposób to straci admina, bo to nie jest już informowanie, tylko napierdzielanie palcem w klawisz z bindem jak idiota. Admin otrzymuje ostrzeżenie, nie za nie wskrzeszanie lecz za to co wyprawia z komendami na czat HUD oraz slapami/slayami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Muszę jeszcze się wtrącić.Zapomniałem, że admina miała na próbę, więc go traci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi