Skocz do zawartości

Skarga

Daniel.!

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: unnamed

2.Nick admina/gracza który zawinił: Sutenerka

3.Admin/Gracz : Admin

4.Data i godzina: 2 dni temu koło 10 ;)

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www7.zippyshare.com/v/93762232/file.html (od 23 minuty) 

6.Opis sytuacji: Sutenerka  źle mnie zbanowała (nie wykonujesz celów mapy, 5min), nie powinna mi dać bana za cele gdy bylem 5sek afk.  

Przeszkadzała w grze slap'ami oraz nie wykonywała do końca swoich obowiązków admina, gdyż nie odradzała padających zombie (pipa)

• Like 2

Po to jest ta pipa żeby zombie zabić i nie odrodzić, co do bana to powinieneś dostać kicka za afk nie bana. za afk nie ma bana na 5 min tylko kick.

Admin popełnił błąd, nie zna w pełni regulaminu. ale nie ma co karać admina za tak znikomy błąd zdarza się każdemu.

Edytowane przez -_-
Powiedziałem jasno już kiedyś, że po pipe powinno się ożywiać człowieka, dlatego też chciałem go kiedyś usunąć, bo zabijał.
  • Like 1

• Właściciel

To nie są znikome błędy, jej spam w HUD zajmuje połowę miejsca w logach, do tego te slapy.

Dostała blokadę na slapy/slay, której nie zdejmę, a jeżeli będzie dalej spamić celami w ten sposób to straci admina, bo to nie jest już informowanie, tylko napierdzielanie palcem w klawisz z bindem jak idiota.

Admin otrzymuje ostrzeżenie, nie za nie wskrzeszanie lecz za to co wyprawia z komendami na czat HUD oraz slapami/slayami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności