Bajland00 0 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam jak w temacie mam prooblem z ekranem satalo sie tak samo z siebie ucina mi prawą część i chowa z lewej reinstal gry nie pomaga a jak chcialem zrobic screna to pokazuje normalnie nie mam pomyslu jak to naprawic mam ten problem od 3 dni cs-a mam z http://forum.cs-classic.pl/topic/12039-counter-strike-16-download/ prosze o szybka pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Prawym na ikonę aplikacji cs'a bierzesz właściwości/zgodność/uruchom z rozdzielczością 640x480 później włącz grę/opcje i ustaw rozdzielczość na maksymalną jaką masz w csie,powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Znajdź w google moda na ekran panoramiczny. Wgraj i w nim ustaw rozdziałke na pożądaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja mam ten sam problem, tylko z steam. Przycina mi nie wiem czemu, szukałem sposobów na rozdzielczość, nic nie pomagało. Kliknij na ekranie ' AUTO / SET ' to jedynie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja mam ten sam problem, tylko z steam. Przycina mi nie wiem czemu, szukałem sposobów na rozdzielczość, nic nie pomagało. Kliknij na ekranie ' AUTO / SET ' to jedynie pomaga. Twój problem leży w monitorze, nie w steamie. Steam najwidoczniej nie jest kompatybilny z Twoją grafiką. Zaktualizuj sterowniki lub wgraj na nowo. Jeżeli nie pomoże zawsze zostaje STEAM support. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 To skoro problem nie leży w steam'ie to po co ma do suportu pisać? ;d 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi