Biegam w dresie po cs-sie 0 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 1. Nick: Rap3r 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/mateuszvip/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chcę zapobiec łamania regulaminu przez graczy.Jestem miły,znam bardzo dobrze znam amx na serwerze nigdy nie expiłem . Lubie być adminem byłem już 4 razy adminem 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie niestety nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5-7 godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze codziennie około 2-4 godzin weekendy gram prawie cały dzień 12. Staż w grze counter strike 1.6: Gram 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak, byłem 4 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Może i nie gram na zombie, ale się wypowiem. Mówisz że inni nie przestrzegają regulaminu serwera, a sam go nie przestrzegasz. Dowód http://forum.cs-classic.pl/topic/26407-skarga-na-gracza-rap3r/ skarga na ciebie i zabrano Ci ProVipa. Jak dla mnie taka osoba nie powinna być adminem. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
___KOKA___ 33 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Śmiech na sali, wymagania na admina nie spełnione. Sam łamałeś regulamin został ci zabrany ProVip, jedno zdanie opisujące siebie. Podanie powinno zostać zamknięte z miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutenerka. 44 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Niegram na zm, ale się wypowiem. Chcesz ogarnąć ludzi którzy łamią regulamin, a sam go łamiesz. Nie ogarniasz zasad ProVipa Dowód : http://forum.cs-classic.pl/topic/26407-skarga-na-gracza-rap3r/#entry159704 i myślę że posady admina też nie ogarniesz. NIE Edytowane 14 Listopada 2014 przez Fresh15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agacia 68 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Matko ... Ty jesteś pierwszy do łamania regulaminu ^^ Kultury Ci brak oraz widzę, że z językiem polskim też u Ciebie słabo(zero składni zdania-zero zrozumienia co napisałeś) NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Po pierwsze to nie spełniasz wymagań, więc to podanie powinno być automatycznie odrzucone, po drugie skarga na Ciebie jeszcze przed otrzymaniem admina, po trzecie brak steama, po czwarte odebranie ProVipa. Kpina. NA NIE. Edytowane 14 Listopada 2014 przez CiemnaStronaWenus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie, bo: - nie spełniasz wymagań, - by pokazać lekką aktywność napisałeś kilka topiców, które doublują poprzednie, - Twoja znajomość języka polskiego, - niestety GT nie pokazuje mi danych więc nie wiem jak z uptime'm na srv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi