Gray 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 DragonFis[t]nie mam ssow bo nie zrobili[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin [CSM] # EnjoyPlay. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : DragonFis[t] [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 698101183 ' [AMXBans] Your IP : ' 46.134.243.69 ' [AMXBans] ======================================Cs-Classic[Only DD2/INFERNO/NUKE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Brak wzoru , popraw masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Słuchaj jak byś nie miał WallHack to bym Ci nie dawał tego bana. Pozatym na AdminSay pisało wiele osób że masz WH. Może i zrobiłem błąd ale było widać, i bez namysłu byłem zdolny dać Tobie tego Bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o to frugo 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Bylem w tym czasie na servie i widziałem całą sytułację moim zdaniem byłeś odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 PROSZE NIE SPAMOWAĆ BO ZAKOŃCZY SIĘ TO WARNEM.WZÓR 24hA TAMCI JAK BEDĄ BANOWAĆ BEZ DOWODÓW TO PROSZE ODBIERAĆ ADMINA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 CLOSE1 ostrzeżenie dla admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi