Biegam w dresie po cs-sie 0 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Powinno być więcej klas zobi np. jakies mini vip , pro vip , i admin 3 dodatkowe klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agacia 68 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Po co takie wymysły ? Tym bardziej admin nie powinien mieć dodatkowych przywilejów ze swojego tytułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutenerka. 44 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Admin? Ale z jakiego powodu? Może VIP/Premium ale jakoś tego nie widzę. Jak napisałem w Twoim innym temacie, mogłoby to zniszczyć stabilność serwera i DC/Lagi mogłyby stać się faktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Propozycje zgłaszamy do działu "wasze propozycje" proszę o nie spamowanie tej sekcji. p.s Jakbyś mógł to nie spamuj mi w grze z prośbą o wycofanie mojej skargi na Ciebie, możesz to też przekazać swojemu bratu on ma nick R3mix tak? z góry dzięki. + tutaj prośba do Ciebie administratorze, żeby Banować albo warnować (dawać ostrzeżenia) graczom którzy bezsensownie tworzą nowe tematy z jakąś (tu przepraszam za użyte słowo, ale ciężko mi dobrać inne słowo..) idiotyczną propozycja... to jest nonsens spamują tą sekcje debilnymi wręcz tematami tylko po to aby nabić sobie parę postów żeby móc ubiegać się o admina, no bez jaj rozumiem jedna dwie osoby, ale tego jest już coraz więcej. Edytowane 14 Listopada 2014 przez Dark Z Rises Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 14 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi